18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NÜN 109. YILI OKULUMUZDA COŞKULU VE DUYGULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günüokulumuzda coşkulu ve duygulu bir şekilde kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımızda; okulumuz Tarih öğretmenlerinden Neşe KUVEL’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiirler ve türküler yer aldı.Okul Müdürümüz Nilgün DÜLGER’in yaptığı duygusal konuşmayla programımız sona erdi. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.

(Mustafa Kemal Atatürk)

18.03.2024 142