Okulumuzda Sınav Kaygısı Ve Stresi Yenmek Konulu Seminer Düzenlendi.

Öğrencilerimize Televizyon Programcısı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Özgenur Reyhan Güler Tarafından Sınav Kaygısı ve Stresi Yenmek Konulu Seminer Düzenlendi.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi RİBEGEM organizasyonuyla okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi, kişisel gelişim ve iletişim uzmanı aynı zamanda An ve Zaman adlı televizyon programı sunucusu Dr. Özgenur Reyhan Güler tarafından Sınav Kaygısı ve Stresi Yenmek konulu seminer verildi.

Öğrencilerin başarılı olma yolunda karşılaştıkları kaygı ve stresle nasıl başa çıkabilecekleri hakkında bilgi veren Dr. Özgenur Reyhan Güler, öğrenme, çalışma ve başarılı olma ile ilgili konuları detaylı olarak aktardı. Başarılı insanların çok çalışan ve başarmak için deneyen insanlar olduğunu aktaran Güler, başarılı insanların başarısızlıklara uğrayarak hatalarından edindiği derslerle başarıya ulaştığını belirtti.

Bu güzel etkinlik için Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi RİBEGEM’e ve sunumları için Dr. Özgenur Reyhan Güler’e çok teşekkür ederiz.

10.01.2024 220

10-01-202410-01-202410-01-202410-01-202410-01-2024