Gençler İçin Entelektüel Plan E-twinning Projemiz

Ali Metin Kazancı Rize lisesi ve Moldova'nın Kişinev şehrinden  Theoretical Lyceum "Gaudeamus"  ile ortak yürütmüş olduğumuz Gençler İçin Entelektüel Plan eTwinning projesi, öğrencilerin okulda almış oldukları formel eğitimin yanı sıra entelektüel kapasitelerinin ve ilgilerinin arttırılmasını amaçlamaktadır. Bu projede öğrencilerin kelime hazinesini zenginleştirecek kelimeler, okuma ve araştırma meraklarını uyandıracak  konular, edebî yönlerini güçlendirecek şiir ve müzikler, genel kültürlerini zenginleştirecek ressamlar ve bilim insanları ile  takip edilecek çeşitli kaynaklar tanıtılacaktır. Proje 4 ay devam edecektir. Öğrenciler, kendilerine verilen yukarıda verilen konu başlıklarını bir ay boyunca araştıracak ve takip edeceklerdir. Bir sonraki ay öğrencilerin kazanımları sınıfta yapılan mülakatlarla kontrol edilecek ve aynı gün gelecek ayın konuları paylaşılacaktır.

03.03.2023 258

03-03-202303-03-202303-03-2023